, Tips til udflugter med billeje på MallorcaCuevas del Drach. Foto: Stefan Kellner, Creative Commons.

Det er efterhånden mange år siden, at en ferie på Mallorca var ensbetydende med grisefester. I dag tager mange til den spanske middelhavsø for at få en ferie fyldt med mere autentiske oplevelser og med billeje er mulighederne da også mange.

Har du en lejebil til rådighed, kommer du ikke blot nemt omkring på øen. Du har også mere frihed til at opsøge kendte og mindre kendte seværdigheder, samt ikke mindst bevæge dig uden for alfarvej og følge pludselige indskydelser.

Cuevas del Drach – Oplevelser under jorden

På østkysten i nærheden af Porto Cristo hører Dragegrotterne, Cuevas del Drach, dog til blandt Mallorcas mest kendte seværdigheder. Men trods mange besøgende er dette dog en af de oplevelser, som du alligevel unde dig selv. Trods køen uden for er der desuden ofte god plads, når først du er kommet indenfor i de imponerende grotter. Du kan komme på guidet rundtur, som blandt andet fører dig til Europas største underjordiske sø.

Mallorcas have

Krydser du øen og kører mod den hyggelige havneby, Puerto de Sóller, på Mallorcas nordvestlige kyst kan du udforske den smukke grønne bjergkæde Serra de Tramuntana. Bjergkæden er kendt som Mallorcas have og byder på talrige markerede vandreruter i smukke omgivelser med enestående udsigter ud over havet og de omkringliggende klippeøer.

Tramuntanabjergene er et oplagt udflugtsmål med billeje, næsten uanset hvor du bor på Mallorca. Sæt dog tid af til bjergvejene, hvis du også vil have god tid til at holde ind for at nyde udsigterne undervejs. Det kan også anbefales at tage et stop i nogle af de små landsbyer, du passerer undervejs.

Udsigt fra Cap de Formentor. Foto: Blaue Flosse, Creative Commns.

Udsigt fra Cap de Formentor. Foto: Blaue Flosse, Creative Commns.

Panoramaudsigt fra Cap de Formentor

Kører du til Formentor, det nordligste punkt på Mallorca, i nærheden af Puerto de Pollenca venter der dig en spektakulær udsigt over den dramatiske klippekyst.

På vejen tilbage kan du eventuelt stoppe ved Formentorstranden for foden af bjerget og tage en dukkert.

Sjov for børn

Mallorca har et væld af dejlige badestrande, men skal der mere fart over feltet, findes der også badelande med vilde rutsjebaner og andre sjove forlystelser, der sagtens kan underholde børnene (og forældrene) en hel dag.

I kort køreafstand fra Palma ligger for eksempel badelandene Aqualand El Arenal og Aqualand Magalufs

Bestil billig billeje på Mallorca

Brug søgemaskinen her på siden til at sammenligne priser på billeje på Mallorca. Søgemaskinen fra CarTrawler indhenter de aktuelt bedste tilbud fra en bred vifte af biludlejningsfirmaer som Avis, Europcar og Hertz, men også lokale udlejere, som ofte også har billige lejebiler.

I de fleste tilfælde er det nemmeste at bestille din bil med afhentning i lufthavnen. Så kan du hurtigt komme videre til din feriebolig uden at bekymre dig om offentlig transport og kan med det samme tage hul på nogle oplevelsesrige dage på den populære ferieø.

Du kan naturligvis også vælge at kun leje en bil nogle dage af ferie, hvor du tager på udflugter rundt på øen, mens resten af tiden tilbringes på stranden.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *