Alhambra i aftenlys. Foto: Will Clayton, Creative Commons.

Det er altid en stor oplevelse at besøge Andalusiens største seværdigheder som Alhambra og moskéen i Cordoba, men det er en ekstra speciel oplevelse at se dem om aftenen. Med billeje i Andalusien er dette nemt at arrangere.

Aftenbesøg ved verdensarv i Andalusien

Andalusien i det sydlige Spanien er ikke kun et af Europas mest populære rejsemål på grund af det solrige klima og dejlige strande. Regionen byder også på en lang række spændende seværdigheder, som i sig selv er hele rejsen værd.

Monumenter som den mauriske borg Alhambra i Granada og moskéen i Cordoba modtager hele året mange besøgende, og selv om aftenen er det nødvendigt at booke plads på en af rundvisningerne. En aftenrundvisning er ikke blot en chance for at opleve de imponerende bygningsværker i et lys og en atmosfære, der ikke er de fleste forundt. Midt på sommeren, hvor det kan blive hedt midt på dagen i Sydspanien, kan et aftenbesøg også være mere behageligt.

Tidspunkterne for de guidede aftenrundvisninger varierer i løbet af året, men ligger typisk et sted i perioden mellem 21.30 og 23.30. Det er derfor en fordel at have egen bil til rådighed for at komme nemt frem og tilbage til seværdighederne på denne tid af døgnet.

Læs mere om mulighederne for aftenbesøg på de officielle hjemmesider for Alhambra og moskeen.

Bestil billig billeje i Andalusien

Rejser du til Andalusien, er billeje en chance for nemt at kombinere strandliv med spændende udflugter til for eksempel Alhambra, der ligger omkring halvanden times kørsel fra Malaga.

I søgemaskinen her på siden kan du hurtigt og nemt sammenligne priser på billeje i Andalusien fra de mange forskellige biludlejningsfirmaer. Du behøver bare oplyse hvor og hvornår, du ønsker en bil, så får du en oversigt over de aktuelt bedste tilbud.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *