Sommer i Danmark. Lej bil på billeje.infoNyd sommeren med billig billeje i Danmark. Foto: John Nuttall

Når vejret viser sig fra sin bedste side, som det gør for tiden, kan en sommerferie i Danmark være noget af det skønneste. Udover de mange dejlige badestrande, byder en sommerferie i Danmark også på massser af ting at tage sig til for både børnefamilier og dem uden børn. Et væld af seværdigheder og attraktioner står klar til at byde indenfor, og som tal fra VisitDenmarks ‘Attraktionsliste’ viser, tiltrækker de 50 mest populære attraktioner i Danmark da også millioner af både danske og udlandske besøgende. Skal I holde ferie i Danmark? Så benyt billig billeje til at nyde sommerlandets mange tilbud.

Rekordhøjt niveau fastholdes

Den seneste opgørelse fra VisitDenmark viser, at de 50 mest populære attraktioner i Danmark trods det ustabile sommervejr i 2012 formåede at fastholde det rekordhøje niveau med 21,4 mio. besøgende fra året før. Der blev trods det våde vejr kun registreret en beskeden tilbagegang på -0,2 procent.

“Top 50-listen understreger mangfoldigheden i Danmarks tilbud til turisterne med forlystelsesparker, museer, oplevelsescentre og dyreattraktioner. De største attraktioner er kendetegnet ved at konstant at udvikle deres produkt, og de tiltrækker mange udenlandske turister. De mindre attraktioner kan med fordel markedsføre sig som en af mange oplevelser under et fælles tema, f.eks. vikinger, det royale Danmark, kunst og design eller andre stærke overskrifter fra vores kulturarv,” siger viceadministrerende direktør Lars Erik Jønsson fra VisitDenmark.

Som noget nyt er badelandene nu også med på VisitDenmarks attraktionsliste, og tilføjer opgørelsen for 2012 1,6 mio. ekstra vandglade besøgende.

Herunder kan I selv finde inspiration til jeres ferie i VisitDenmarks liste over de mest populære attraktioner i Danmark.

De 10 mest populære attraktioner i 2012

  1. Tivoli
  2. Dyrehavsbakken
  3. Legoland
  4. Zoologisk Have, København
  5. Djurs Sommerland
  6. Aquadome – Lalandia Billund
  7. Faarup Sommerland
  8. Louisiana
  9. ARoS, Aarhus Kunstmuseum
  10. Aquadome – Lalandia Rødby

Bestil billig billeje til ferien i Danmark

Er I en familie eller en gruppe venner, som skal på rejse i det danske ferieland, kan billeje være et oplagt alternativ til offentlig transport. Som vi tidligere har beskrevet her på Billeje.info, er billeje i Danmark ikke blot ofte konkurrencedygtig i forhold til for eksempel tog, men med jeres egen lejebil i Danmark får I desuden en langt større grad af frihed og komfort til at holde ferie i jeres eget tempo.

Benyt billeje-søgemaskinen her på siden til at finde billig billeje i alle større danske byer og lufthavne. I samarbejde med CarTrawler finder og sammenligner vi priser på billeje i Danmark fra både store og små biludlejningsfirmaer, og gør det nemt for jer at finde den bedste pris på en perfekt lejebil til ferien i Danmark. Husk at hvis du vender hjem fra udlandet for at holde sommerferie i Danmark, kan du få ekstra gode priser på billeje.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *