Vinterdæk. Lej bil på Billeje.infoVinterdæk er det sikre valg. Foto: Avis Biludlejning.

Har du planer om at benytte billeje den kommende vinter, overvejer du måske om det skal være en lejebil med eller uden vinterdæk. Hos Avis Biludlejning er man ikke i tvivl om det rette valg: sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren. Avis Biludlejning råder derfor sine kunder til at bestille billeje med vinterdæk mellem den 1. november og 31. marts i Danmark.

Derfor er vinterdæk det bedste valg

Forklaringen på Avis’ anbefaling er ligetil – når der i vintermånederne er risiko for frost, sne og slud på vejene i Danmark giver vinterdæk dig en lejebil med et markant bedre vejgreb end både sommerdæk og helårsdæk.

Ifølge Avis Biludlejning giver kørsel med vinterdæk på sne fremfor sommerdæk dig således ca. 25% kortere bremselængde, og på en iset vejbane forkortes bremselængden med ca. 40%.

Indtil videre har den danske vinter været blæsende men forholdsvis mild temperaturmæssigt, men det kan hurtigt ændre sig.

“Selvom vinterdæk kan virke overflødige, når man afhenter sin lejebil på en solrig vinterdag med tørre veje, skal man huske på, at vejret jo hurtigt kan nå at skifte undervejs i lejeperioden. Og i glatføre kan den nærmeste udlejningsstation føles rigtig langt væk, ikke mindst for uerfarne bilister”, råder Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Avis Biludlejning i Danmark.

Bestil billeje i Danmark med vinterdæk

Selvom man naturligvis altid skal afpasse sin kørsel efter forholdene, giver vinterdækkene dig de bedste betingelser for en god oplevelse med billeje om vinteren.
Ved du allerede nu, at du får brug for en lejebil til jule- eller vinterferien, er det en god ide at bestille billeje nu. Jo nærmere vi kommer julen, desto mere rift vil der være om de billigste lejebiler.

Skal du på ferie i udlandet med billeje, skal du være opmærksom på at det i de fleste af vores nabolande imodsætning til i Danmark, er lovpligtigt at benytte vinterdæk om vinteren. Har du planer om at køre til udlandet i din lejebil, råder vi dig derfor til at undersøge de lokale regler på forhånd.

I søgemaskinen her på Billeje.info finder du nemt billig billeje i Danmark og udlandet. Søgemaskinen indsamler priser på billeje fra Avis og en lang række andre biludlejningsfirmaer, så du hurtigt kan finde den bedste pris på den lejebil du ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *