Kør billigt hjem til jul med billeje. Foto: DanNav

Der er traditionen tro rift om de billige lejebiler i juledagene, men skal du krydse Storebælt i julen eller nytåret, har Budget Biludlejning i år et godt tilbud til dig med besparelser på helt op til 1.500 kr.

Billig billeje til jyderne

For at få fordelt selskabets lejebiler alt efter hvor behovet er størst i julen, tilbyder Budget således jyske kunder muligheden for at transportere Budgets biler østpå og i den forbindelse spare envejsgebyret. Tilbuddet giver samtidig også mulighed for at komme tilbage til Jylland efter juledagene billigt med billeje.

“Vi kunne sagtens selv flytte de sidste ledige lejebiler til Sjælland, men vi vil hellere glæde jyderne og give dem en billig julebil”, forklarer Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Budget Biludlejning i Danmark.

Det særlige tilbud til de jyske kunder betyder ifølge Budget Biludlejning, at du f.eks. kan køre mellem Århus og København fra kun 550 kr. Er I flere som kører sammen, er dette billeje-tilbud en mulighed for at få nogle rigtig billige enkeltbilletter.

Du kan slippe for envejstillægget med dette særlige juletilbud på billeje, såfremt du kører før og/eller efter selve juledagene, dvs.:

– kører fra vest til øst mellem den 14. og 20. december
– eller fra øst til vest mellem den 27. december og 5. januar.

Tilbuddet, som gælder leje af både personbiler, minibusser og varevogne, gælder ved leje i 1-3 dage og inkluderer 300 km. Se nærmere betingelser og bestil dette særlige tilbud hos Budget Biludlejning.

Bestil billeje i julen

Passer datoerne dig for dette tilbud dig ikke? Så kan du i stedet finde en anden billig lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info.

Der er stor efterspørgsel på billeje i julen, og vil du have den bedste chance for at finde billig billeje, er det en god ide at sammenligne priser fra de forskellige bbiludlejningsselskaber. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her på siden, hvor du finder de aktuelle priser fra store og små biludlejere i Danmark.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *