Esbjerg skulptur. Lej bil på Billeje.infoBesøg Esbjerg med billig billeje. Foto: Jim Killock

Budget Biludlejning har netop åbnet en ny udlejningsstation i Esbjerg og har dermed nu i alt 19 udlejningsstationer i Danmark. Den nye station vil give både private og erhversliv bedre muligheder for at benytte billig billeje i det sydlige Danmark.

Esbjerg et knudepunkt

”Esbjerg er en strategisk vigtig by i Syddanmark med et stort kundegrundlag. Vi har allerede en Budget-station i Esbjerg Lufthavn, men vi har kunnet mærke stor efterspørgsel for endnu en udlejningsstation i byen. Det hænger bl.a. sammen med, at Esbjerg er et erhvervsmæssigt knudepunkt,” fortæller salgs- og marketingdirektør Lars Dissing.

For et biludlejningsselskab med ambitioner om at indtage det danske marked er det afgørende ikke blot at tilbyde sine kunder billige lejebiler, men også at have et bredt netværk af udlejningsstationer. Derved bliver det muligt at leje sin bil ét sted og af levere den et andet. Ifølge Lars Dissing er det da netop også et af selskabets formål med at åbne udlejningstationer i alle større danske byer.

”Der er stor aktivitet i Syddanmark, og nu får vi endnu bedre mulighed for at tilbyde kvalitetsudlejning til en god pris til både vores private kunder og erhvervsdrivende i området. Eksempelvis kan man leje en bil i Odense eller København og aflevere den i Esbjerg, og det tror vi på, at mange kunder vil benytte,” udtaler Lars Dissing.

Budget Rent a Car, som oprindeligt blev stiftet i 1958 i Los Angeles, USA, har på verdensplan over 3.400 udlejningskontorer og en samlet bilpark på ca. 265.000 lejebiler.

Læs mere om Budget Biludlejning

Bestl billeje i Esbjerg

Har du brug for billeje i Esbjerg? I søgemaskinen her på siden finder du priser på billeje i Esbjerg Lufthavn og fra Budget’s nye udlejningsstation i Esbjerg. Når du søger efter en lejebil i Esbjerg får du naturligvis samtidigt priser fra alle de andre biludlejningsselskaber i Esbjerg, og kan dermed let vælge det bedste tilbud.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *