, Nye ejer til Avis og Budget Biludlejning i DanmarkKasper Gjedsted, administrerende direktør for Avis og Budget Biludlejning i Danmark. Foto: Avis/Budget.

Avis Budget Group har for ca. 50 millioner amerikanske dollar købt Avis og Budget Biludlejning i Danmark, Norge og Sverige, som derved i løbet af første kvartal 2015 vil blive en del af selskabets “Northern Region” og høre under samme ledelse som Avis Budget i Storbritannien.

Underskud vendt til stort overskud

Avis og Budget i Skandinavien drives i dag af norske RAC Group AS, og biludlejningsselskaber har i Skandinavien et netværk af 38 udlejningslokationer med over 5.000 lejebiler til rådighed. Hvor det danske selskab de senere år har døjet med røde tal på bundlinjen, forventes 2014 at ende med et stort overskud ligesom salget til Avis Budget Group forventes at forstærke de positive takter.

Den administrerende direktør for for Avis og Budget Biludlejning i Danmark, Kasper Gjedsted, udtaler således i forbindelse med salget: “Avis Budget Group er en stærk ejer med mange ressourcer, og denne ændring vil medføre at de Skandinaviske selskaber bliver stærkere og får tilføjet nyere og bedre systemer, stor finansiel styrke samt den nyeste kundeteknologi, som samlet vil give bedre kundeoplevelser og bedre kundeløsninger”

Avis og Budget Biludlejning er ifølge egne oplysninger en af de største biludlejere i Danmark med over 2.500 biler og 145 medarbejdere.

Bestil billig billeje i Danmark

Har du brug for en billig lejebil i Danmark? I stedet for at bruge tid på at tjekke priserne hos hver enkelt af alle de forskellige biludlejningsselskaber i Danmark, kan du i søgemaskinen her på Billeje.info hurtigt få én samlet oversigt med de billigste priser fra Avis/Budget og de andre biludlejningsselskaber.

Du kan finde de billigste priser på billeje i større alle lufthavne og byer i Danmark, ligesom du naturligvis også kan søge efter lejebiler i udlandet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *