Tag på opdagelse i Danmark med billeje. Foto: John Nuttall, Creative Commons.

Det danske sommervejr viser sig for tiden fra sin bedste side med masser af sol og temperaturer, der indbyder til dage ved stranden og ture ud i det danske sommerland. Vil I ikke være bundet af stramme køreplaner, men heller have friheden til at følge pludselige indskydelser og holde ferie i jeres eget tempo, er billeje en oplagt mulighed for at få en oplevelses rig sommer med familien i Danmark.

Sommerferie i Danmark med billeje

Vil I udnytte det gode vejr i sommerferien, kan I for eksempel benytte billig billeje i Danmark til at besøge Danmarks bedste strand ved vestkysten. Her ligger således Søndervig strand, som fornyelig blev kåret til Danmarks bedste af læserne af Berlingske Tidende og BTs Rejseliv.

I kan også i stedet vælge at pakke lejebilen og køre en tur til Falster, hvor Marielyst Strand ligger, som fik en andenplads i konkurrencen. Udover at besøge populære strande giver en ferie med billeje naturligvis også friheden til at finde de små, mere ukendte strande, som Danmark er så rig på.

De mest populære attraktioner i Danmark

Skal hele sommeren ikke bruges ved vandet er Danmark heldigvis også rig på attraktioner og seværdigheder, som I med egen lejebil nemt kan besøge mange af i løbet af ferien. På VisitDenmarks top 10-liste over landets mest besøgte attraktioner i 2013 er der megen inspiration at finde.

På listen som beskriver besøgstallene for Danmarks 50 mest besøgte attraktioner, er således en alsidig blanding af attraktioner, hvoraf flere er oplagte mål for en udflugt med billeje. Listens top 3 består af Tivoli, Dyrehavsbakken og Legoland, som er oplagte mål for børnefamilier, men også kunstmuseer og zoologiske haver er populære.

Den gamle by i Aarhus.

Den Gamle By i Aarhus. Foto: Roger Wollstadt, Creative Commons.

Vil I for eksempel rejse fra København til Aarhus for at børnene kan opleve Den Gamle By, er billeje ikke blot et konkurrencedygtigt alternativ til offentligtransport prismæssigt, men giver jeg også fleksibiliteten til at lægge vejen andre seværdigheder undervejs og få en mere oplevelsesrig tur ud af det.

Du kan finde flere tips til seværdigheder og oplevelser i Danmark denne sommer hos VisitDenmark

Bestil billig billeje i Danmark

I søgemaskinen her på siden er det både nemt og billigt at bestille billeje i Danmark. Indtast blot det ønskede afhentningssted samt dato, så finder søgemaskinen hurtigt den ideelle lejebil til jer.

Med billeje i Danmark er det nemt at være dansk turist i eget land, og når du bestiller din lejebil igennem søgemaskinen fra CarTrawler her på Billeje.info, er det altid en total pris inkl. alle lovpligtige skatter og afgifter. Derudover indgår også alle lovpligtige forsikringer, og der er ingen gebyr for bestilling.

Huske at hvis du vender hjem til Danmark som udlandsdansker for at holde sommerferie, har du mulighed for at få ekstra rabat på billeje.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *