Der er mange fordele ved at vælge en lejebil fremfor tog. Foto: Karl Baron

Togpendlerne viste det nok allerede, men nye tal fra DSB viser, at det aldrig været så svært at få en siddeplads i toget som nu. I gennemsnit var ca. hver tiende tog i myldretiden overbooket – det vil sige at der var ikke siddepladser nok til alle passagererne. At mange pendlere nu er blevet trætte af at måtte stå op, mærker man hos de store biludlejningsselskaber.

Billigt og fleksibelt

Trængslen og de stigende billetpriser i den kollektive trafik får således flere og flere danskere til at søge alternative løsninger til den daglige transport. Det kan blandt andet Budget Biludlejning nikke genkendende til:

“Vi har det seneste år haft en fremgang på mere end 40% på vores minilease-produkt. Der er ingen tvivl om, at en del af fremgangen skyldes togpassagerer, som hellere vil leje en bil i nogle måneder, indtil DSB har skaffet nok kapacitet”, beretter Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Budget Biludlejning i Danmark.

Leasing er ifølge Budget Biludlejning især attraktivt på grund af den lave pris for den høje grad af fleksibilitet, man opnår med en lejebil.

Billeje i Danmark – ikke kun for pendlere

Det er ikke kun danskere, som pendler med tog dagligt, der kan drage fordel af billig billeje i Danmark. Som vi tidligere har beskrevet her på Billeje.info er der mange situationer, hvor billeje er billigere end at tage toget.

Det kunne for eksempel være i forbindelsen med helligdage og højtider som den forestående påskeferie, hvor der er rift om de billigste togbilletter. Er I en gruppe venner eller en familie, som skal fra en ene landsdel til en anden, er det ikke blot ofte billigere at leje en bil, men også en meget mere fleksibel løsning. Så slipper I for at bekymre jer om køreplaner og togforsinkelser, men kan i stedet følge jeres helt eget tempo og køre lige til døren.

Benyt søgemaskinen her på siden til at bestille billig billeje i Danmark, hvis du vil være sikker på at få den bedste pris. I søgemaskinen finder du priser fra de forskellige biludlejningsfirmaer i Danmark på ét sted og derefter nemt vælge den lejebil, som passer til dig.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *