Billeje på Annecy togstation

Billeje på Annecy Togstation. De fleste som lejer bil i Annecy bestiller billeje i Annecy lufthavn eller som alternativ i Genève lufthavn. Ankommer du til byen med tog og vil opleve området i en billig lejebil er det også muligt at afhente sin biludlejning på togstationen.

Information om Annecy

Annecy er en by i det østlige Frankrig. Byen ligger 53 km syd for Genève, 14 kilometer nordvest fra Annecy-søen. Annecy er hovedstaden i Haute-Savoie. Byen har omkring 50.000 indbyggere i byen, 137 tusind med forstæder. Der løber flere kanaler gennem byens centrum.

Annecy er en turistby beliggende i den nordlige del af de franske alper. Den middelalderlige by har en borg der stammer fra 1400 tallet. Byen var et vigtigt centrum for den katolske Reform og her er en gotisk katedral. Annecy var i hænderne på franskmændene i 1860. I begyndelsen af august holdes en fest ved søen med fyrværkeri og underholdning. Byen er også kendt for sin animation festival, der finder sted i juni hvert år.

Billeje i Annecy lufthavn

Annecy-Meythet lufthavn ligger 10 km uden for centrum af Annecy, Genève lufthavn er 50 km væk. Der er busser mellem Genève og Annecy. Du kan bestille billlig billeje i begge lufthavne ved at benytte søgemaskinen her på siden. Alle lejebiler er inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer.

Bestil billig billeje i Annecy lufthavn

Find den billigste lejebil på Annecy Togstation Find Billeje her -- data-src=