Billeje på Besancon togstation

Billeje Besancon togstation finder du billigst i søgemaskinen her på Billeje.info. Vi sammenligner ledige lejebiler og billeje i alle byer i Frankrig inkl. Besancon togstation. Du finder bla. billig billeje fra Avis rent a car, Europcar, Sixt billeje og hertz biludlejning

Information om Besancon

Besançon er en by i det østlige Frankrig, øst for Dijon. Besançon er hovedstaden i regionen Franche-Comté, i Doubs afdelingen. Byen ved floden Doubs har omkirng 135.000 indbyggere.

Besançon er måske mest kendt som fødestedet for faderen til “Les Misérables” Victor Hugo. Byen er centrum for den franske urmager branche. Byen var hovedstad sequanernes og tilhørte Bourgogne. I 1184 var byen en selvstændig by i Franche-Comté. Besançon blev fransk i 1674. Besançon Centre ligger på en halvø, med søjler og dejlige spadsereture langs bredden af floden. I en 118-meter høj klippe er en fæstning bygget i 1600 tallet. Placeringen af Besançon giver byen og fæstningen en strategisk beliggenhed. Der er flere monumenter fra romertiden, herunder en triumfbue, amfiteater og viadukter. Byen har også en katedral, der blev startet i år 300 og som allerede er blevet ombygget flere gange.

Pontarlier Lufthavn ligger 26 km fra Besançon og Dijon ligger 71 km fra byen.

Find den billigste lejebil på Besancon togstation Find Billeje her -- data-src=