Billeje på Biarritz togstation

Billeje på Biarritz togstation – lej billig billeje i Frankrig online og spar penge på din lejebil. Søgemaskinen sammenligner priser på billeje fra mere end 500 biludlejningsselskaber bla. Avis rent a car, Sixt billeje, Hertz biludlejning og Europcar, i alle byer og lufthavne i Frankrig, herunder togstationen i Biarritz.

Information om Biarritz

Biarritz ligger ved den franske Atlanterhavskyst mere specifikt i Biscayabugten, nær grænsen til Spanien. Byen hører til regionen Pyrénées Atlantique Ministry Aquitaine. Biarritz, har små 30,000 indbyggere, og er en del af det historiske “Baskerland”, som dækker et større område på begge sider af den fransk-spanske grænse.

Biarritz er primært kendt som et spa og resort og hotelkomplekser langs strandene har en følelse af luksus. Her er også et paradis for surfere.

Det populære Musée de la Mer, har 24 tanke (herunder hajer og sæler). Byen har også flere særlige attraktioner som sit eget chokolade Museum (Musée de Chocolat) og Asian kunst Museum (asiatica), med værker fra Indien, Nepal, Tibet og Kina.

Biarritz lufthavn

Lufthavnen i Biarritz, Anglet Aéroport-Bayonne, som er et par kilometer øst for centret. Vil du afhente din billeje i Biarritz kan du læse mere ved at klikke på nedenstående link. I Biarritz lufthavn finder du naturligvis også et stort udvalg af lejebiler og til billig priser. Søg billig billeje online og spar penge.

Bestil billig billeje i Biarritz lufthavn

Find den billigste lejebil på Biarritz togstation Find Billeje her -- data-src=