Mange af de smukkeste dele af Tyskland opleves nemmest i lejebil. Foto: Tobias Van Der Elst, CC.

Den korte afstand til Tysklands mange kulturelle tilbud og skønne landskaber har sikret vores naboland mod syd en flot
andenplads over danskernes foretrukne ferierejsemål. Det viser tal fra Danmarks Statistik, og ifølge en ny undersøgelse foretrækker de fleste af os at tage bilen med på ferien.

Tæt på med billeje

Det er ifølge Scandlines 70 procent af danskerne, der besøger Tyskland, som vælger tage bilen med sig på ferie. Det skyldes uden tvivl, at man i bil frit kan tage for sig af retterne på det store bord af oplevelser, der venter syd for grænsen.

Romantische Strasse – oplev det sydlige Tyskland med billeje

Hvad enten du vil på dagstur, weekendtur og en længere bilferie, er udvalget af sjove og spændende oplevelser således stort. Du kan glæde dig til en rejse med både gourmet på hyggelige restauranter, fine sandstrande, shopping og historiske oplevelser på menuen. Ifølge Scanlines’ undersøgelse er der fem primære årsager til, at Tyskland stadig ligger helt i top over danskernes feriefavoritter:

  1. Nemt og hurtigt at komme dertil
  2. Interessante historiske seværdigheder
  3. Gode og attraktive shoppingmuligheder
  4. Meget at opleve ved korte ophold
  5. Varieret landskab

Billeje er billigere i Tyskland

Har du ikke egen bil, betyder det ikke, at du behøver gå glip af bilferiens mange fordele. Tyskland udgør Europas største marked for biludlejning, og det er nemt at leje en bil i stort set alle større byer og lufthavne. Tyskerne uden egen bil bruger da også selv i høj grad billeje, når de skal på ture af flere dages varighed i hjemlandet.

Du kan bruge søgemaskinen her på siden, hvis du vil leje en billig bil i Tyskland. Du skal blot angive tid og sted, så får du efter få sekunder en oversigt over de aktuelt bedste tilbud på flere forskellige størrelse lejebiler fra en bred vifte af biludlejere. Søgemaskinen indhenter således priser fra store, kendte udlejere som Avis, Hertz og Europcar, men også talrige mindre firmaer.

Sidst, men ikke mindst, er her et tip til dig, som har egen bil og overvejer en bilferie i nabolandet mod syd: Der er ofte mange penge at spare ved at leje bil i Tyskland. Især hvis du planlægger at køre langt, er det værd at skifte til en lejebil i for eksempel Flensborg.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *