Biludlejningsfirmaer i Tyskland

Jeg har her samlet en række af de største biludlejningsfirmaer i Tyskland. Skal du bestille en lejebil i Tyskland kan du i søgemaskinen leje biler i alle større byer og lufthavne og se priser fra alle udlejningsselskaber i Tyskland. Uanset om du skal leje bil i Tyskland eller blot på kør-selv ferie, er der flere ting som man skal være opmærksom på, bla. har man indført miljø zoner i Tyskaland. Læs mere om Miljø zoner og får flere informationer og gode råd i vores Tyskland billejeguide.

Top 5 biludlejningsfirma i Tyskland

  • Avis Rent a car
  • SIXT Biludlejning
  • EuropCar
  • Firefly billeje
  • Hertz Biludlejning

Formidling af billeje

En fordel når du skal sammenligne priser på biludlejning er at benytte en af de mange hjemmesider som formidler billeje, nøjagtig som du kender det når du sammenligner priser på flybilletter på f.eks Momomdo eller Skyscanner. Blandt de største formidlere af billeje og dermed dem der har de bedste samarbejdsaftaler er Cartrawler, Holiday Autos, Holiday Cars, Rentalcars, Auto Escape og Auto Europe som har sit europæiske hovedkontor i netop Tyskland.

Top 5 for billeje i Tyskland

På Billejeinfo ser top 5 ud som følgende når det gælder billeje i Tyskland, det er altså de byer og lufthavne hvor flest brugere har booket en lejebil her på siden:

 

Find den billigste lejebil i Tyskland Find Billeje her --> Sammenlign priser her