Bestil billeje i Flensborg her på Billeje.info. Foto: murdoch

Tyskland har verdens bedste omdømme ifølge BBC’s årlige måling af forskellige landes popularitet, hvor mere end 26.000 tilfældige personer fra 25 lande er blevet bedt om at bedømme EU og 16 enkelte lande. Gut gemacht, Deutschland!

Deltagerne i undersøgelse blev bedt om at bedømme, hvorvidt landenes indflydelse på verden er “overvejende positiv” eller “overvejende negativ”. Samlet set topper Tyskland listen med en positiv bedømmelse på 59 procent.

Populær nabo

Tyskland er især populær blandt de andre europæiske lande. Af undersøgelsens franske og britiske deltagere bedømte henholdsvis 81 og 78 procent således Tyskland positivt. Kun i det kriseramte Grækenland er der flest med et negativt billede af Tyskland (52 procent). I Tyskland har særligt de venligtsindede briter vagt opsigt, da der traditionelt har været en vis mistillid til tyskerne efter 2. verdenskrig.

Det andet mest populære land er Canada tætefterfulgt af Storbritannien, mens listens bund udgøres af Nordkorea, Pakistan og Iran, som opfattes negativt af 59 procent.

Oplev Tyskland med billig billeje fra Flensborg

Danskernes bedømmelse af Tyskland fremgår ikke af tallene fra BBC, men som vi tidligere har fortalt her på Billeje.info, tager et stigende antal danskere på ferie i Tyskland.

Skal du på bilferie i Tyskland eller længere nede i Europa? Har du så overvejet, at stille din egen bil i Flensborg og fortsætte ferie i en lejebil? Bestiller du billeje i Flensborg i god tid, kan du få en lejebil for under 200 kr. pr. dag inkl. ubegrænset kilometer og alle lovpligtige forsikringer. Din egen bil parkerer du hos biludlejningsselskabet i Flensborg og sparer derved det slid på bilen, som en lang tur sydpå uvægerligt giver. Du kan eventuelt udnytte de lave værkstedspriser i Tyskland til at give bilen et serviceeftersyn, mens I er på ferie med billeje.

Læs mere om billig billeje i Flensborg

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *