Det er nemt og billigt at komme omkring i Tyskland med billeje.

Tyskland hører til blandt danskernes favoritdestinationer i ferien. Faktisk overgås vores nabo mod syd kun af Spanien, når det gælder ferielande. En ny analyse af danskernes rejsevaner i Tyskland viser, at vi tager hertil på både miniferie og længere ferier – og som regel i bil. Har du ikke egen bil? Ikke noget problem. Det er billigt at benytte billeje.

70 procent tager på bilferie i Tyskland

Den nye analyse fra Scanlines, som er baseret på tal fra Tysklands nationale turismeorganisation, Tourismus Deutschland, viser, at storbyferier med 58 procent er danskernes foretrukne ferieform i Tyskland. Desuden viser det sig, at hele 70 procent vælger at tage turen til Tyskland i bil, mens kun 10 procent benytter sig af fly.

Ifølge analysen går 23,7 procent af danskernes rejser til Tyskland til den nordlige delstat Schleswig-Holstein, mens hovedstaden Berlin følger tæt efter med 20,2 procent. Herefter følger regionen Niedersachsen i det nordvestlige Tyskland med 11,6 procent og Hamburg med 11,2 procent af rejserne fra Danmark.

Billeje er billig i Tyskland

Har du ikke egen bil, er det oplagt at leje en bil for at udforske Tysklands seværdigheder. Ikke blot er priserne på billeje betydeligt lavere her, men der er også et stort udvalg af biludlejningsfirmaer i alle større byer og lufthavne. Tyskerne har selv lang tradition for at tage på bilferie og benytter gerne billeje fremfor offentlig transport.

Det er ikke kun dig, som kommer til Tyskland uden egen bil, der bør overveje billeje for at få mere ud af ferien. Skal du på langfart til det sydlige Europa, er der flere fordele og ikke mindst penge at spare ved at skifte til en lejebil fremfor at køre i egen bil.

Brug søgemaskinen fra CarTrawler til at finde og bestille billeje i Tyskland hjemmefra. Den finder du øverste her på siden. Du skal blot angive ønsket sted og tidspunkt for at få en hurtigt oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra alle de store, kendte udlejere som Avis, Europcar, Enterprise, Hertz og Sixt, samt en stribe andre anerkendte udlejningsfirmaer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *