Billeje - sammenlign priser på billig biludlejning med Billeje.info

Billeje.info – din guide til billigste billeje

Velkommen til Billeje.info – din guide til af finde billigste billeje. Hensigten med Billeje.info er kort og godt at give dig adgang til det største udvalg af lejebiler og de billigste priser på billeje. Du ønskes god fornøjelse med besøget her på Billeje.info, uanset om du er på jagt efter en billig lejebil eller du blot søger informationer og tips om biludlejning i de forskellige artikler. Husk, at du altid er velkommen til at skrive en kommentar i bloggen om billeje, hvor andre kan få glæde af dine erfaringer.

Rigtig god tur og kør forsigtigt, hilsen Lars!

Søg billig billeje i hele verden

map

Søg de billigste priser

Vil du have de billigste priser, er det altid en god ide at bestille din billeje i god tid og helst 4-5 måneder, inden du skal bruge din lejebil. Priser på billeje fungerer ligesom flybilletter; nemlig at de første biler der udlejes, er de billigste. Er du “sent” ude, finder du ofte gode last minute-priser og tilbud på billeje. Du kan også være heldig at opleve, at priserne kan være helt op til 40% billigere ved at bestille i rigtig god tid.

Gratis afbestilling – bestil i god tid

Reserverer du en lejebil igennem CarTrawler her på Billeje.info, kan du roligt bestille i god tid, normalt er det nemlig gratis at afbestille billeje helt indtil 48 timer inden afhentning, såfremt du har bestilt din billeje mere end 4-5 måneder inden afhentning. Prisen for billeje starter fra kr. 67,- pr. dag og du finder altid priser i realtid i søgemaskinen. Læs mere om gratis afbestilling her.

Du finder de nøjagtige lejebetingelser, information om gratis afbestilling og hvad prisen på billeje inkluderer, når du søger priser i søgemaskinen fra CarTrawler.

Top 15 billeje destinationer

Her kan du se en liste over de mest populære byer og lufthavne på Billejeinfo. Det er på disse udlejningssteder at flest besøgende søger efter priser og bestiller en lejebil. Det er tydeligt at se at det bl.a. er der hvor flest danskere har købt hus eller lejlighed, samt rejsemål med mange direkte fly fra Danmark.

Fri kilometer og forsikring

Med mindre andet er angivet, så er alle priser på billeje i udlandet inklusiv fri kilometer, ligesom billeje igennem CarTrawler altid er med lovpligtige forsikringer. Det betyder at du kan køre nøjagtig så langt du ønsker uden at tænke på dyre, ekstra kilometerpenge. Skal du leje bil i Danmark og har bopæl her i landet, så vil der dog være andre betingelser. Er du udenlandsdansker og lejer bil i Danmark, så vil du automatisk få fri kilometer inkluderet i priserne på din lejebil. Foruden fri kilometer og lovpligtige forsikringer, såsom ansvarsforsikring og tyveriforsikring, så er gebyrer som lufthavnsafgifter, lokale skatter og vejhjælp også inkluderet i priserne. På de fleste lejebiler er der en selvrisiko, hvis du er uheldig at lave en skade på bilen. Den har du dog mulighed for at fjerne ved at tegne en ekstra forsikring. Få mere information om forsikringer, når du lejer bil.

Læs lejebetingelser godt igennem

Uanset hvor og hos hvem du vælger at bestille din lejebil, er det altid vigtig at du læse lejebetingelserne godt igennem, så du ved hvad der indgår i prisen på lejebilen og ikke mindst hvad der ikke indgår i prisen. F.eks er nogle biludlejningsselskaber begyndt på at man ikke længere skal aflevere bilen med fuld tank. Lejer du en bil igennem CarTrawler så kan du se og læse lejebetingelser for den enkelte bil i step 2 på bestillingssiden.

Sikker bestilling og betaling af din lejebil

Når du bestiller en lejebil på Billeje.info bliver alle data behandlet sikkert og betaling foregår på en sikker forbindelse. Du betaler depositum med kreditkort og restbetaling bliver normalt førts trukket på dit kreditkort i forbindelse med afhentning af din lejebil. Hos Billeje.info er der ingen skjulte gebyrer på betaling med kreditkort. Få mere information om betaling af billeje i vores FAQ – ofte stillede spørgsmål om billeje.

CarTrawler og andre billeje-søgemaskiner

I mere end 20 år har jeg arbejdet i rejsebranchen og ofte undret mig over de meget høje priser på billeje, som man skulle betale, når man bestilte biludlejning direkte hos de kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis og Hertz. Derfor besluttede jeg mig for at lave en guide med søgemaskinen fra CarTrawler samt informationer om, hvor man kan sammenligne priser på billeje – nøjagtigt som man kender det, når man søger billige flybilletter i søgemaskiner som Momondo, TravelForum eller TravelMarket. Siden starten har flere tusinde rejsende lejet bil igennem CarTrawler her på Billeje.info, og jeg foretager løbende prischeck hos andre billejesøgemaskiner, og kan konstatere, at CarTrawler i langt de fleste tilfælde tilbyder de billigste priser på billeje.

Du finder dog også andre søgemaskiner som f.eks. Holiday Autos, Auto Escape og FDM Travel her på Billeje.info. Derfor kan du altid selv søge og sammenligne priser hos mere end blot en leverandør. Alle søgemaskinerne på Billeje.info sammenligner priser fra de fleste biludlejningsselskaber og i søgemaskinen fra CarTrawler finder du f.eks. priser fra mere end 500 billejefirmaer verden over. I de senere år er der dukket mange andre hjemmesider op, der “guider” folk til at finde den billigste billeje, og mange benytter ligesom jeg søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, som er blandt verdens største formidlere af billig billeje. Søg billig billeje med CarTrawler biludlejning.

Nye billeje-emner

På Billeje.info forsøger vi hele tiden at udvide vores udvalg af informationer, råd og tips om emner, der vedrører billeje. Du kan her se de nyeste billeje-emner på siden.

Anmeldelser og erfaringer med CarTrawler biludlejning

Guide om færdselsregler

Følg med i vores serie af nye artikler om færdselsregler i de forskellige lande når du lejer bil.

Find den billigste lejebil i Billeje – information om biludlejning Find Billeje her --> Sammenlign priser her