, Nu kan du leje en Maserati i ItalienMaserati Quattroporte har været på det italienske marked siden 1963. Den seneste udgave blev lanceret i 2016. Foto: Alexandre Prévot, CC BY-SA 2.0

Skal du næste ferie med billeje i Italien være noget ud over det sædvanlige? Nu har du chancen for at sætte dig bag rattet i noget af det ypperste inden for italiensk køreglæde og æstetik – en Maserati.

Selezione Italia – stilfulde lejebiler

Det er Hertz Biludlejning i Italien, der nu udvider deres Selezione Italia med Maserati-modellerne Quattroporte, Ghibli og Levante. De eksklusive biler vil være tilgængelige i et år fra udvalgte Hertz-udlejningskontorer i Rom, Milano, Venedig, Firenze og Olbia.

Udover Maserati inkluderer Hertz’ italienske kollektion også eksklusive bilmodeller fra for eksempel Alfa Romeo og Fiat. Udvalget er ikke kun interessant, hvis du altid har drømt om at køre en kraftfuld, eksklusiv bil, men også en mulighed for for eksempel at leje en cabriolet og drage fuld fordel af det solrige italienske klima.

Skal du leje en cabriolet? Fordele og ulemper

Find den billigste billeje i Italien

Selv hvis du ikke har behov for at udleve en gammel drøm og leje en Maserati, kan det anbefales at leje en bil til din ferie i Italien. Med en lejebil slipper du helt for at skulle bekymre dig om at offentlig transport, men kan i stedet følge dit eget tempo og pludselige indskydelser.

Du finder nemt den billigste pris på billeje i Italien ved at bruge søgemaskinen fra CarTrawler øverst her på siden. Du skal blot angive, hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil, så får du hurtigt en oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra både store biludlejningsfirmaer som Hertz, Avis og Europcar, men også mindre, lokale udlejere, der ofte også har gode tilbud.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *