Biludlejningsfirmaer i Italien

Søger du et biludlejningsfirma i Italien så læs mere i vores guide med informationer om alle billejefirmaer. Italien er blandt de 5 lande i verden hvor der bliver udlejet flest biler og derfor finder du også et stort udvalg af udlejningsfirmaer i støvlelandet. I søgemaskinen her på Billejeinfo kan du leje bil i alle større byer og lufthavne i Italien, og du finder priser fra internationale firmaer og små lokale virksomheder. Du kan også læse mere om Italien i vores billejeguide Italien

Nyheder om Italien

Vil du følge med i de seneste nyheder om at leje bil i Italien så skal du kigge forbib vores blog. Du kan også følge os på Facebook hvor vi poster nyheder og artikler om billeje. Vi skriver om mange forskellige emner, f.eks har vores indlæg om miljø zoner i Italien haft mere end 20.000 sidevisninger.

Læs også: På sommerferie i Italien, så bestil lejebil nu

Top 5 biludlejningsfirma Italien

Som nævnt findes der mange billejeselskaber i Italien, men her på Billejeinfo er følgende 5 dem der udlejer flest biler.

  • Maggiore
  • Firefly billeje
  • Avis rent a car
  • EuroepCar
  • SIXT biludlejning

Du kan få et overblik over alle biludlejningsfirmaer her

Formidling af billigste billeje i Italien

Det er vigtig at forstå forskellen på et udlejningsfirma og så de virksomheder der formidler billeje. Du kender det sikkert fra sider som Skyscanner og Momondo når du skal sammenligne priser på flybilletter eller hoteller i Italien. Når det gælder billeje findes der også mange sider, bla. Cartrawler som vel i dag er verdens største og som bla. ejer Holiday Autos og Argus Car Hire. Af andre kan jeg nævne Rentalcars, Holiday Cars, AutoEscape, og så Auto Europe som et et firma fra USA, men faktisk har de bedste priser i Europa, og bla. i Italien.

Top 5 byer og lufthavne

Nu har jeg skrevet om de mest efterspurgte udlejningsselskaber, men er du interesseret i at vide i hvilke byer og lufthave de fleste brugere her på Billejeinfo booker en billig bil kan du se top 5 her:

 

Find den billigste lejebil i Italien Find Billeje her --> Sammenlign priser her