Toyota Landcruiser (ældre model). Foto: RL GNZLZ, Creative Commons.

Biludlejningsselskaberne fornyer konstant deres flåde af biler og tilføjer jævnligt nye modeller. Det er også tilfælde hos Avis, en af verdens største biludlejere, hvor man i USA nu tilføjer en række nye 2016-bilmodeller til sortimentet.

Nye lejebiler i USA

De nye bilmodeller, som Avis i USA tilføjer til deres udlejningsstationer i de mest populære lufthavne og byer, inkluderer blandt andet Toyota Land Cruiser, Infiniti Q50, Chevrolet Camaro SS, Lincoln MKX, Mercedes SLK Coupe og Toyota Prius II.

Det drejer sig således om et bredt udvalg af biltyper og størrelser, der løbende vil blive tilgængelige i den nye 2016-udgave. Har du planer om at køre lidt offroad i USA, er Toyota Land Cruiser med plads til 8 personer og en 5,7 liters V8 motor et oplagt valg.

Er det en luksuriøs køreoplevelse, du drømmer om, kan en Mercedes SLK Coupe opfylde de fleste ønsker. Det vil helt sikkert også være en køreoplevelse, du sent vil glemme, at leje en Chevrolet Camaro SS. En ægte muskelbil der er en af de mest kraftfulde Avis tilbyder i USA.

Ved deres valg af nye bilmodeller viser Avis, at de er klar over, at mange billeje-kunder ikke blot ønsker at komme fra A til B, men ønsker at selve køreoplevelsen skal være i særklasse.

Bestil billig billeje i USA

Skal du på en rejse i USA, er billeje den mest optimale måde at komme omkring på. Infrastrukturen i det store land er i høj grad lagt an på privatbilisme, og i mange tilfælde kan du kun nå helt frem til seværdigheder i bil.

Bestil billig billeje i USA i søgemaskinen her på siden. Ønsker du at sammenligne priser på lejebiler fra bestemte biludlejningsselskaber, kan du med fordel benytte filterfunktionen. Denne kan du også bruge til for eksempel at finde bestemte bilklasser.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *