1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Odrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Biludlejningsfirmaer i USA lægger afstand til våbenlobby

I kølvandet på den seneste skolemassakre i USA har flere store firmaer valgt at droppe deres samarbejde med den magtfulde våbenlobby National Rifle Association (NRA). Det inkluderer biludlejningsfirmaerne Hertz, Avis og Enterprise, som ikke længere vil give foreningens medlemmer rabat på billeje.

skydebane USA

NRA har ifølge egne oplysninger 5 millioner medlemmer. Foto: Erik Gregg, CC BY-SA 2.0.

Slut med billig billeje til våbenlobby

Skolemassakren i Florida, som kostede 17 elever og lærere livet, er desværre ikke den første af sin slags, men har alligevel skilt sig lidt ud i omfanget af den kritik NRA efterfølgende har fået. Især blandt unge amerikanere er der således opstået en national protestbevægelse, som ønsker at landets liberale våbenlov strammes. Dertil kommer, at kritikken også rammer de firmaer, som har indgået rabat aftaler med NRA.

Enterprise Rent-A-Car, der er den største biludlejer i USA, var det første store biludlejningsfirma til at droppe deres samarbejde med NRA. Siden har Avis og Hertz fulgt trop. Begge firmaer tilbyd ifølge egne oplysninger NRA-medlemmer up til 25 % rabat på billeje i USA.

Biludlejningsfirmaerne meddelte deres beslutning på Twitter, hvor #BoycottNRA har bredt sig som en steppebrand. Blandt de andre store selskaber som har givet kampagnen medvind, er en af de største private banker i USA – First National Bank of Omaha –  der har besluttet, at NRA-medlemmer ikke længere kan få fornye et særligt fordelagtigt kreditkort.

Sådan finder du den billigste billeje i USA

Skal du på ferie i USA? Det er klart lettest at komme omkring i det store land med bil. Der er da heldigvis også et stort udbud af biludlejere i alle større lufthavn og byer, så det er aldrig et problem at komme videre, når man ankommer fra udlandet. Ligesom i resten af verden gælder det dog, at et stort udvalg også betyder, at det kan betale sig at se sig om efter det bedste tilbud på billeje.

Brug søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, til at finde den billigste billeje i USA. Søgemaskinen gør det nemt for dig at sammenligne priser fra alle de kendte biludlejningsfirmaer på netop den type køretøj, du har brug for.

Tags: 

Ingen kommentarer endnu.

Skriv kommentar