America's Best Car Rental

americas-bestAmerica’s Best Car Rental tilbyder billig billeje fra deres afdelinger i det sydlige Florida, hvor du kan vælge fra et bredt udvalg af lejebiler.

Oplev Florida med billeje

America’s Best Car Rental sætter som navnet antyder ikke deres lys under en skæppe, men vil ifølge deres egen beskrivelse give dig exceptionel service. Det omfatter blandt andet en gratis afhentningsservice til og fra Miami Lufthavn og enhver anden destination i det sydlige Florida. Ankommer du med fly til Miami, er det da også mest oplagt at bestille billeje fra America’s Best Car Rental eller et af de andre biludlejningsselskaber med afdelinger i lufthavnen. America’s Best Car Rental har dog også et udlejningskontor i den populære ferieby Fort Lauderdale nord for Miami og dækker derfor et stort område i det sydlige Florida.

Florida er da også et oplagt sted at benytte billeje i ferien. Solskinsstaten har udover et dejligt varmt klima en af USA’s længste kystlinjer med masser af flotte sandstrande, som er perfekte betingelser for en afslappende ferie. Men derudover er Florida også kendt for sine mange attraktioner og seværdigheder, hvor for eksempel de store, berømte forlystelsesparker omkring Orlando er et oplagt mål for en udflugt med billeje. Har du vidensbegærlige børn med på ferien, er det også næsten et must at besøge Kennedy Space Center.

Når du bestiller billeje fra America’s Best Car Rental har du valget mellem alt fra små lejebiler i økonomi-klassen til mini-vans. Alle biler har naturligvis air-condition, men vil du hellere nyde den friske tropevind omfatter bilflåden hos America’s Best Car Rental også convertibles.

Priser på lejebiler fra America’s Best Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra America’s Best Car Rental med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil i Florida og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Kennedy Space Center

Kennedy Space Center, bare et af de interessante udflugtmål i Florida. Foto: Alberto Cabello, Creative Commons.

Kontaktinformation til America’s Best Car Rental

Vil du i kontakt med America’s Best Car Rental kan det ske på følgende adresse:

America’s Best Car Rental
321 WEST STATE ROAD 84
FORT LAUDERDALE FL, 33315
UNITED STATES
Telefon: (954) 533-7073

Læs mere om America’s Best Car Rental på deres egen hjemmeside her

Vi opdaterede senest dette indlæg om America’s Best Car Rental i sommeren 2014 med relevante informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips om billeje igennem America’s Best Car Rental, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af America’s Best Car Rental på vores blog om billeje. Bloggen er også et godt sted at finde inspiration til bilferien i Florida, hvis du selv skal afsted igen. Der er for eksempel masser af rejsetips at hente i indlægget Billleje i Florida – tips til bilferie på øst og vestkysten

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos America’s Best Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos America’s Best Car Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her