Cruise America Motorhomes

Billej billeje med Cruise America

Cruise America er et privatejet virksomhed som har specialiseret sig i at udleje motorhomes og autocampere i USA og Canada.  Virksomheden er baseret i Mesa, Arizona og sidder på ca. halvdelen af udlejningsmarkedet i USA. Virksomheden blev grundlagt i 1972 og blev børsnoteret i  1997.

Cruise America blev herefter opkøbt af Budget Rent a Car, men er i dag atter en privat virksomhed, som er ejet af medarbejderne. Cruise America tilbyder leje af autocampere i Canada og USA på ikke mindre end 130 udlejningssteder i hele Nordamerika og er dermed klart den største udlejer af autocampere, med det mest fintmaskede netværk af depoter. Det gør det dejligt fleksibelt for dig som gæst, og du kan nemt få envejs-leje fra fx. Las Vegas til Los Angeles eller fra New York til Miami.

Priser på lejebiler fra Cruise America

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Cruise America med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige autocampere og priser på biludlejning. Du finder altid konkurrencedygtige kampagne-priser på de mest populære motorhome-modeller, som fx. C25, C28 og C30.

3 gode grunde til at vælge Cruise America

  • Ikke færre end 4.500 køretøjer i 130 amerikanske depoter, inklusive Alaska
  • Køretøjsklargøringsgebyr inkluderet i lejepriserne
  • Forsikring inkluderet

Flåde af motorhomes hos Cruise America

Cruise America tilbyder fem grundlæggende autocampermodeller, der kan rumme op til seks personer. Virksomheden tilføjer flere hundrede nye køretøjer til deres flåde hvert år, men autocamperne kan dog alligevel være op til fem år gamle på tidspunktet for udlejning.

C25-klassen er den mest populære type autocamper fra Cruise America. Den har walk-through, så det er nemt at komme fra forsæderne til beboelsesdelen, og så er der 2 gode sovepladser i alkoven over førerkabinen, samt 2 sovepladser bagi (dobbeltseng), og endda en ekstra soveplads ved ombygning af sideområdet bag førerkabinen. Der er desuden indbygget toilet og brusekabine, så man er fuldstændig “self contained”.

Billig billeje i USA med Cruise America
Monument Valley, Arizona – oplev USA med billeje fra Cruise America. Foto: Alaskan Dude

Kontakt information til Cruise America

Vil du i kontakt med Cruise America kan det ske på følgende adresse:

Cruise America
11 West Hampton Ave
Mesa, AZ 85210s

Telefon: (480) 464-7300

Læs mere om Cruise America på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Cruise America Motorhomes Find Billeje her --> Sammenlign priser her