Det er oplagt at udforske Highway 1 med billeje. Foto: Mark Goebel, Creative Commons.

For fjerde år i træk kan Enterprise Rent-A-Car bryste sig af at have de mest tilfredse kunder i Nordamerika ifølge en ny undersøgelse. Generelt er kundernes tilfredshed i USA og Canada steget takket være faldende priser på billeje.

Gode priser på billeje i 2017

Det er den årlige North America Rental Car Satisfaction Study fra J.D. Power, som igen har Enterprise Rent-A-Car helt i top over kundetilfredshed. På de følgende pladser kommer National Car Rental og Alamo Rent-A-Car.

Tilfredshedsundersøgelsen inkluderer kundernes vurdering af seks elementer: pris og gebyrer, afhentningsproces, afleveringsproces, lejebilen, shuttle til udlejningskontor og reservation. Til trods for at tilfredsheden med afhentning og aflevering er faldet i forhold til tidligere på grund af ens stigende travlhed i lufthavnene, steg kundernes tilfredshed med den samlede billeje-oplevelse i 2017. En øget ventetid på i gennemsit 2 minutter ved afhentning siden 2013 opvejes således af faldende priser på billeje i Nordamerika. Den gennemsnitlige pris for én dags billeje faldt ifølge undersøgelsen med $11 (ca. 70 kr) i 2017.

Det er dog ikke kun billige priser, som sikrer en god oplevelse med billeje. Ifølge undersøgelsen er kunder, som udelukkende går efter den laveste pris på deres lejebil, mindre tilfredse end de kunder, som primært lejer en bil ud fra ønsker om bestemte bilspecifikationer.

Hvilken bil skal jeg leje i USA?

J.D. Power 2017 North America Rental Car Satisfaction Study er baseret på kundeanmeldelser indsamlet mellem september 2016 og august 2017 fra 11.177 forretnings- og fritidsrejsende, som lejede en bil i en lufthavn.

Bestil billeje i USA

Hvad enten du blot skal bruge en lejebil nogle få dage eller skal på en længere bilferie i USA, er det en god ide at bestille din bil allerede hjemmefra. Så har du bedst chance for at få den billigste pris og vil ikke mindst være sikker på, at der er en lejebil klar til dig ved ankomsten.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at bestille billeje i USA, hvor du nemt kan finde de bedste tilbud fra Enterprise Rent-A-Car, National, Alamo og alle de andre kendte biludlejningsfirmaer i USA. Ønsker du at se biler fra bestemte udlejere eller med særlige specifikationer, kan du eventuelt bruge filterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *