Disney World, Orlando. Lej bil i Florida på Billeje.info. Foto: Jeffrey Zeldman

Rejser du til USA, er en lejebil uden tvivl den nemmeste og mest komfortable måde at komme omkring på. Men der er store prisforskelle på billeje alt efter, hvilken by du lejer din bil i.

Orlando i Florida har de billigste lejebiler

I en sammenligning af de gennemsnitlige priser for én dags billeje i 50 af USA’s største byer i august fandt Cheap Car Rental, at Orlando ligger helt i top over de amerikanske byer med billigste billeje.

I byen som er kendt for sine mange store forlystelsesparker, skulle du ifølge undersøgelsen således i gennemsnit blot give 26 dollars (knap 180 kr.) for én dags billeje. I samme ende af skalaen findes flere andre byer i Florida såsom Miami, Tampa og Fort Lauderdale med priser fra $28 til $32.

I den dyreste ende af listen ligger Philadelphia med en gennemsnitlig lejepris på 83 dollars efterflugt af Seattle ($81) og Boston ($80).

Top 10 billigste byer i USA:

  1. Orlando: $26
  2. Miami: $28
  3. Tampa: $30
  4. Fort Lauderdale: $32
  5. San Diego: $40
  6. Las Vegas og Los Angeles: $41
  7. Phoenix og Honolulu: $42
  8. Charlotte: $43

Det er ikke kun inden for USA’s grænser, at Florida skiller sig ud med lave priser på billeje. Som vi tidligere har berettet her på bloggen, er den amerikanske solskinsstat også billig sammenlignet med populære rejsemål i resten af verden.

Se prissammenligningen her: Billigst at leje bil i Florida

Sådan finder du den billigste lejebil i USA

Vil du være sikker på at få en god pris på din lejebil i USA? Så kan du med fordel benytte søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden.

Søgemaskinen gør det nemt for dig at sammenligne priser fra de mange biludlejningsfirmaer i USA på én gang. CarTrawler indhenter både tilbud fra de store, kendte udlejere som Hertz, Enterprise, Avis, Alamo og Budget, men også mindre, lokale firmaer. Så er du sikker på ikke at gå glip at et godt tilbud og har bedre chance for at finde en bil, som passer til dine behov.

Udvalget af lejebiler er generelt stort i amerikanske byer og lufthavne. Du kan derfor både finde modeller egnet til par og store vans til større grupper, eller dig som bare gerne vil have god plads til bagage.

Du kan med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion, hvis du kun vil se bestemte biltyper eller firmaer i søgeresultatet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *