Alder er ingen hindring for at leje en bil.

Der er godt nyt til de unge. Dollar og Thrifty har netop annonceret, at de sænker deres aldersgrænse for billeje i USA og Canada. Fremover kan du leje hos de to biludlejningsfirmaer lige så snart du fylder 20 år.

En ny generation af billejekunder

Ifølge Dollar og Thrifty, der begge er en del af Hertz, sænkes minimumsalderen for at leje en af deres biler med 1 år for at flere unge skal opdage fordelene ved billeje og dermed sikre en ny generation af trofaste kunder.

Den nye aldersgrænse på 20 år, gælder dog ikke for alle de to selskabers udlejningsstationer i Nordamerika. Er du endnu ikke fyldt 20 og ønsker at leje en bil i USA eller Canada, kan du således tage til Michigan, New York eller Quebec-provinsen, hvor minimumsalderen for billeje er fastsat ved lov til blot 18 år.

Den normale aldergrænse for billeje i USA

Dollar og Thrifty har nu en lidt lavere minimumsalder for billeje sammenlignet med de fleste andre biludlejere i USA. Overordnet set skal du således forvente, at de fleste udlejere stadig kræver, at du er 21 år gammel – nogle helt op til 25 år.

I Michigan, New York og andre steder, hvor biludlejningsselskaber udlejer til yngre chauffører, må du forvente at betale lidt ekstra sammenlignet med ældre kunder. Er du ung, må du desuden acceptere, at du måske ikke får lov at leje de mest luksuriøse eller største modeller i biludlejningsselskabets sortiment. Nogle selskaber kræver desuden at deres kunder har haft kørekort i mindst 6 måneder.

Du kan normalt ikke være for gammel til at leje en bil i USA.

Læs mere om aldersgrænser for billeje

Find en billig lejebil i USA

Har du brug for en billig lejebil i USA? Uanset din alder er det altid en god ide at booke en bil hjemmefra, ikke mindst hvis du er usikker på, om du er for ung.

Du kan nemt finde og bestille billeje i USA ved hjælp af søgemaskinen øverst her på siden. Her skal du blot angive hvor og hvornår, du har brug for en bil. Så får du efter få sekunder en oversigt over de aktuelt bedste lejepriser og kan nemt vælge den billigste lejebil, som passer til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *