Mere end 20 jaguarer holder klar til udlejning hos Enterprise i USA. Foto: Jaguar MENA, CC BY 2.0.

Hvis du går med en drøm om at sidde bag rattet i en fuldblods sportsvogn, giver Enterprise Rent-A-Car i USA dig nu chancen. Det store biludlejningsfirma har således indgået en aftale med det klassiske engelske bilmærke om udlejning af den nye Jaguar F-Type SVR fra en række udvalgte byer i USA.

Her kan du leje en Jaguar

I første omgang vil Enterprise, som er en af verdens største biludlejere, tilbyde omkring 20 eksemplarer af de eksklusive lejebiler. Du kan leje dem ved at benytte Enterprise’s såkaldte ‘Exotic Car Collection’, der nu altså inkluderer Jaguar F-Type SVR modeller i Atlanta, Orlando, Chicago, Washington, D.C., Minnesota, San Francisco, Los Angeles, Naples, Pittsburgh, South Florida, Seattle, Phoenix, North Carolina, Las Vegas og Nashville.

Ifølge Jaguar er den nye F-TYPE SVR model, som har en opgraderet motor på 575 hk, “fremstillet med henblik på at sikre rå kraft, medrivende køreglæde og en rendyrket tophastighed på 322 km/t.” Selvom du ikke bør teste tophastigheden, er der da heller ingen tvivl om at der venter en køreoplevelse langt ud over det sædvanelige, hvis du lejer denne eksklusive sportvogn hos Enterprise i USA.

Jaguar har stadig sit hovedkvarter i England, men ejes dog af indiske Tata Motors Ltd. Du kan finde mere information om den nye Jaguar-model på bilfirmaets egen hjemmeside

Eksklusive lejebiler i USA

Det er ikke kun Enterprise, som giver med sin Exotic Car Collection tilbyder eksklusive lejebiler i USA. En stribe af konkurrerende biludlejere har ligeledes et sortiment af sportsvogne og luksusbiler i deres flåde.

Som du tidligere har kunne læse her på Billeje.info, er luksus-lejebiler populære i USA. Hos Hertz kan du for eksempel leje en ægte amerikansk muskelbil i skikkelse af en Mustang. Hertz har i øvrigt også tidligere haft visse Jaguar-modeller i deres Dream Collection, som derudover typisk omfatter bilmærker som Mercedes, Porsche og Tesla.

Sådan finder du den billigste billeje i USA

Der er altså gode muligheder for at leje en eksklusiv bil, hvis din bilferie i USA skal have prikken over i’et. Netop i “Guds eget land”, hvor bilen er en så indgroet del af kulturen, er det særlig oplevelse at sætte sig bag rattet i en lækker bil.

Du behøver naturligvis ikke leje en Jaguar for at få en god bilferie. Vil du hellere bruge pengene på andre oplevelser, kan du nemt finde en billig lejebil i USA. Udvalget af biludlejningsfirmaer er således stort med både store firmaer som Avis, Hertz og Enterprise, men også en lang række mindre udlejere, der ofte også har gode tilbud.

Uanset hvilken type køretøj du er på udkig efter, kan du bruge søgemaskinen fra CarTrawler til nemt og hurtigt at finde de bedste priser. Denne søgemaskinen, som du finder øverst her på siden, indhenter de aktuelt bedste tilbud fra de forskellige udlejere, så du blot skal lave én søgning for at finde den billigste pris på netop den type bil, du har brug for.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *