, Lej en Porsche sportsvogn hos Hertz Biludlejning i USA

Hertz vil som det første større biludlejningsfirma i USA tilbyde kunderne lejebiler fra Porsche, som en del af Hertz’s såkaldte ‘Prestige Collection’, der er din chance for en anderledes og eksklusiv køreoplevelse i USA. Lej sportsvogn i USA, sammenlign priser på leje af sportsvogne i USA hos Hertz med andre biludlejningsselskaber i søgemaskinen fra CarTrawler.

Hertz vil således tilbyde billeje i USA af Porsche’s ‘Panamera’ model, som er den tyske sportsvognsproducents første firedørs sedan, fra udvalgte udlejningssteder i USA.

Ifølge Mark P. Frissora, bestyrelsesformand for Hertz, har biludlejningsfirmaet var trendsættende for biludlejningsbranchen med deres introduktion af eksklusive lejebiler, og billeje-kunder med forkærlig for højtydende biler ifølge formanden uden tvivl tage godt imod de nye Porsche Panamera lejebiler i USA.

Fra denne måned kan du hos Hertz udlejningssteder i California, Florida og Nevada udleve drømmen om at køre en lejebil, de færreste danske billister har råd til at køre. Prisen for en dags billeje i USA af en Porsche sportsvogn starter ved 250 dollars.

Du kan finde flere informationer om Porsche Panamera på den oficielle Porsche hjemmeside.

Bestil billig billeje i USA

Skal du på ferie eller forretningsrejse i USA, er billeje den nemmeste og mest oplagte måde at komme omkring i landet, hvor stort set alt er lagt an på bilen som transportform. Måske rejsen til USA, skal være din chance for at køre en eksklusiv lejebil. Men har du blot brug for at finde billig billeje i USA, kan du i søgemaskinen her på siden finde priser på billeje i USA fra Hertz og alle de andre biludlejningsfirmaer i USA. Du finder et stort udvalg af sportsvogne i søgemaskinen fra CarTrawler i USA.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *