Aston Martin DB9. Foto: Brian Snelson, Creative Commons.

Går du rundt med en lille James Bond i maven, giver Enterprise Rent-A-Car dig nu chancen for at udleve drømmen. Biludlejningsfirmaet tilbyder nu i USA sine kunder muligheden for at leje en Aston Martin DB9 eller Rapide S.

Biludlejningsfirma med flest Aston Martin

Med udvidelsen af deres ‘Exotic Car Collection’ bliver Enterprise Rent-A-Car det biludlejningsfirma i verden med den største flåde af Aston Martin biler.

Enterprise Rent-A-Car, som er en af verdens største biludlejere, grundlagde deres ‘Exotic Car Collection’ i 2006. I dag kan du sætte dig bag rattet i en eksklusiv lejebil 30 steder i USA og selskabet udvider konstant med nye udlejningskontorer.

Er det billeje med et strejf af James Bond-glamour, du går efter, kan du nu leje de nye modeller fra Aston Martin i Atlanta, Houston, Orlando, Dallas, San Francisco, det sydlige Californien, Naples, Miami, Phoenix, Scottsdale og Las Vegas.

Når du bestiller en af de eksotiske biler, lover Enterprise Rent-A-Car desuden, at der følger udsøgt service med i prisen. Det inkluderer blandt andet aflevering og afhentning af din lejebil.

Bestil billig billeje i USA

Vægter du pris højere end eksklusivitet, tilbyder Enterprise Rent-A-Car og de mange andre biludlejningsfirmaer i USA heldigvis også et stort udvalg af billige lejebiler.

Faktisk er antallet af biludlejere i de store lufthavne og byer som regel så stort, at det er nemmest at finde det bedste tilbud ved hjælp af en søgemaskine. Netop søgemaskinen fra CarTrawler som du finder øverst her på siden, er lynhurtig til at finde de billigste priser på billeje i USA.

Indtast blot hvor og hvornår, du ønsker af afhente din bil, så får du hurtigt en oversigt over de aktuelt bedste priser fra de forskellige udlejere. Er du kun interesseret i bestemte biltyper eller udlejningsfirmaer, kan du med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *