Gør ferien i USA til noget helt særligt med en muskelbil fra Hertz Biludlejning. Foto: Jerry Huddleston

Er du snart på vej til USA, kan du lige nu ikke blot nyde godt af Hertz’ tilbud om 15 % rabat på alle bilgrupper, men også få et ekstra godt tilbud på leje af en rigtig amerikansk muskelbil.

Hertz Adrenaline Collection

Bestiller du en af muskelbilerne fra den såkaldte Adrenaline Collection hos Hertz i USA inden senest den 30. april, kan du således få op til 20% rabat på lejen. Et tilbud som gælder på billeje frem til 15. juni 2013.

En muskelbil fra Hertz er en oplagt mulighed for at få en køreoplevelse ud over det sædvanlige på din ferie i USA. Adrenaline Collection hos Hertz inkluderer biler såsom Ford Mustang GT Premium, Dodge Challenger RT og Chevrolet Camaro SS. Lejer du en muskelbil i mere end 14 dage får du 20% rabat, og selv hvis du blot lejer den i 3-4 dage får du 10% rabat.

Rabatkoden (CDP): 758674 skal benyttes ved bestilling.

Bemærk at i USA er laveste lejealder for Adrenaline Collection 25 år.

Find billig billeje i USA

Har du brug for en billig lejebil til ferien i USA? Så prøv søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du ikke blot finder gode tilbud på billeje i USA fra Hertz men fra en lang række andre større og mindre biludlejningsfirmaer. Vi anbefaler, at du bestiller din lejebil hjemmefra i god tid, så du har størst chance for at finde præcis den bilmodel, du ønsker til ferien i USA. Det er desuden ofte nemmest at bestille billeje i USA med afhentning i lufthavnen, så du ikke skal spilde tid på at finde en taxa eller offentlig transport.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *