Las Vegas. Lej bil i USA på Billeje.infoMed billeje kan du for eksempel nemt besøge spillebyen Las Vegas. Foto: Daniel Lobo

Drømmer du om en rejse til USA? Så kan det meget vel være nu, du skal slå til. Lige nu har du i hvert fald chancen for at finde rigtig gode tilbud på flybilletter til en række oversøiske rejsemål, hvilket inkluderer adskillige populære destinationer i USA.

Find de bedste priser

Politiken har set på de aktuelle priser på oversøiske rejsemål, og for at have størst chance for at finde de billige rejser til for eksempel USA, bør du ifølge avisen blandt andet følge disse råd:

Gå efter en af de populære destinationer, eftersom jo flere flyselskaber der er på ruten, desto mere konkurrence vil der være på prisen. Undgå at afrejse og hjemrejse i weekenderne. Det er ofte billigst at undgå udrejse torsdag eller fredag og lægge hjemrejsen en anden dag end søndag. Sidst men ikke mindst lyder et af rådene, at du skal tjekke udvalget af rejser grundigt. Benyt en søgemaskine, da du her nogle gange finder billigere flybilletter end på flyselskabets egen hjemmeside.

I Politiken og i den seneste opgørelse over flypriser fra Dansk Flyprisindex fremhæves amerikanske byer som Los Angeles, San Francisco, Miami og New York, som billige oversøiske destinationer i øjeblikket. Alle disse storbyer er ikke blot populære mål for storbyferier, men er også gode udgangspunkter for med billeje at opleve mere af USA.

Bestil billig billeje i USA

Ligesom det gælder for flybilletter, er et af de bedste råd i forhold til at finde billig billeje, at tjekke udvalget ordentlig. Dette behøver dog ikke tage mere tid, hvis du benytter billeje-søgemaskinen her på siden, som på én gang tjekker priser på billeje i USA fra en lang række store og små biludlejningsfirmaer.
Du kan med fordel vælge at bestille din lejebil i USA med afhentning direkte i din ankomstlufthavn. Ikke blot er udvalget af lejebiler stort i de amerikanske lufthavne, men det er også oftest den nemmeste måde at fortsætte din rejse i USA.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *