SAS er kommet godt fra start med den nye rute til San Francisco. Foto: SAS Group.

SAS lancerer i dag en kampagne, der skal lokke flere amerikanske turister til Skandinavien. Sammen med biludlejningsfirmaet Avis tilbyder flyselskabet således 5 dages gratis billeje til rejsende med en returbillet til København, Oslo eller Stockholm denne sommer fra USA.

Fem dages oplevelser med billeje

I sin præsentation af tilbuddet pointerer SAS, at fem dage med en lejebil er nok til at nå omkring til mange seværdigheder og interessante byer i Skandinavien, hvad enten man lander i Danmark, Norge eller Sverige. Det er nok værd at gøre amerikanerne opmærksomme på, da de hjemmefra er vant til noget længere afstande.

Tilbuddet om gratis billeje fra Avis, der gælder bestillinger foretaget helt frem til den 15. marts 2018, er dog kun for dem, der rejser mindst to personer sammen med udgangspunkt fra USA. En anden betingelse, som nogle amerikanske billister måske vil være lidt bekymret for, er, at tilbuddet kun gælder lejebiler i Avis’ såkaldte A-gruppe. Dette er således biler, der kun fås med manuelt gearskifte. Som enhver der har lejet en bil i USA ved, er de fleste biler her udstyret med automatgear, og mange amerikanske billister har aldrig prøvet andet.

Sådan starter du en lejebil med automatgear

Nemt at finde den billigste billeje

Rejser du til USA fra Danmark, har SAS desværre ikke et tilsvarende tilbud om en gratis lejebil til dig. Til gengæld er det ikke svært at finde gode tilbud på billeje i USA, hvis du bruger søgemaskinen her på Billeje.info.

Søgemaskinen fa CarTrawler, som du finder øverst her på siden, kan således bruges til hurtigt at finde de billigste priser på lejebiler i USA. Det gælder hvad enten du vil afhente din bil i ankomstlufthavnen eller i en bestemt by.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *