Sixt Biludlejning har netop vundet prisen som “USA’s førende biludlejningsfirma 2018” ved World Travel Awards – rejsebranchens svar på Oscar’en.

Stærk vækst i Nordamerika

Det tyske biludlejningsfirma har rødder helt tilbage til 1912, men har kun været på det amerikanske marked siden 2011. På få år har Sixt dog formået at tilkæmpe sig en position som et af de fire største biludlejningsfirmaer i USA og er et af de hurtigst voksende i Nordamerika.

Seneste har Sixt åbnet et nyt udlejningskontor i Battery Park på sydspiden af Manhattan. Det er bare ét af mere end 50 udlejningskontorer Sixt har i USA. Rejser du over Atlanten for at udforske USA med billeje, kan du således møde Sixt i stater som Arizona, Californien, Florida, Texas og altså New York.

World Travel Awards uddeles hvert år i en stribe kategorier inden for rejsebranchen, heriblandt for billeje. En international jury af branchefolk og eksperter bedømmer kandidaterne ud fra en række kriterier såsom service og produktkvalitet. I år foregik prisuddelingen, som samtidig kunne fejre 25 års jubilæum, på Jamaica.

Sådan finder du det bedste tilbud på billeje i USA

Rejser du til USA, vil du hurtigt opdage, at du ikke blot er kommet til “Guds eget land”, men også bilens land. De fleste steder er det således klart lettest at komme omkring i egen bil. Så medmindre du for eksempel skal på storbyferie i New York, bør du bestille en lejebil til din rejse.

Det kan du gøre i søgemaskinen øverst her på siden, hvor du blot skal angive hvor og hvornår, du har brug for en bil for at få en hurtig oversigt over de bedste tilbud på billeje i USA. Søgemaskinen finder de billigste priser fra Sixt, Avis, Hertz og en lang række af de mange andre biludlejere i alle større lufthavne og byer. Når du har fundet det køretøj, som passer bedst til dine ønsker både i størrelse og pris, skal der blot nogle få klik mere til for at reservere.

Er det første gang, du skal køre bil i USA? Så husk at læse om færdselsregler i USA.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *