Kom let omkring i Los Angeles med billeje. Foto: David Berkowitz, Creative Commons.

Skal du til USA i 2017? Så kan du hos biludlejningsfirmaet Budget spare op til 30 procent på din lejebil. Det er Holiday Autos, som ejes af CarTrawler, der lokker med det gode tilbud. Du skal blot booke og afhente din bil senest 31/12 – 2017 for at kunne få den store rabat.

Oplev mere af USA med en lejebil

At netop biludlejningsfirmaet Budget kan tilbyde lave priser på billeje i USA, er ikke så overraskende. Som firmaets navn antyder, er dette en udlejer, som har specialiseret sig i lavprissegmentet. Det er en strategi, som har været ganske succesfuld og siden starten i 1958 i Los Angeles, er firmaet vokset til en af de største i branchen med udlejningskontorer i 120 lande.

Ifølge firmaets egne oplysninger kan du afhente en lejebil fra Budget på næsten 1400 lokaliteter i USA. Der er derfor gode muligheder for at gøre brug af dette tilbud, næsten uanset hvor i landet du rejser til. Når man ankommer med fly fra Danmark, er det nemmeste som regel at bestille sin lejebil med afhentning i ankomst lufthavnen. Budget er blandt andet til stede i Los Angeles Lufthavn, New York Lufthavn og Chicago Lufthavn. Det er dog naturligvis også muligt at bestille billeje fra Budget med afhentning i en by eller eventuelt et hotel.

Uanset hvilket biludlejningsfirma du bestiller din bil fra, giver du dig selv de bedste muligheder for at opleve mest muligt af USA. Det store land er på mange måder ideelt at udforske i bil, og ofte er en bil faktisk den eneste mulighed for at komme nemt omkring til de mest interessante seværdigheder. Ikke mindst for dig som gerne vil rejse i eget tempo uden at skulle være afhængig af køreplaner eller guidede ture, er det oplagt at benytte billeje.

Bestil billeje i USA i god tid

Øverst her på siden finder du nemt den billigste lejebil i USA ved at bruge søgemaskinen fra CarTrawler. De står også bag Holiday Autos og har de samme gode priser – ikke blot fra Budget, men også fra alle de andre store biludlejere som Avis, Hertz, Enterprise samt en stribe mindre firmaer.

Er du ikke kun på udkig efter den billigste lejebil, men en bestemt størrelse bil, kan du med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion. Her kan du blandt andet angive ønsker til bilstørrelse.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *