Følg Route 66 med billeje fra Los Angeles. Foto: Randy Heinitz, Creative Commons.

En ny forbrugerundersøge fra USA viser, at tilfredsheden med biludlejningsfirmaer er den højeste i 10 år. Nem online bestilling af billeje udpeges som en af årsagerne til den høje kundetilfredshed.

Bedre kundeservice

Det er analysefirmaet JD Power, som i deres årlige undersøgelse har vist, at tilfredshedsniveauet gennemsnitlig ligger på 800 ud af 1000 point for kunder, der har lejet en bil i en af USA’s lufthavne.

Enterprise fik den bedste score med 831 point, efterfulgt af National med 818 og Alamo med 807. Selv det lavest placeret biludlejningsfirma, Thrifty, får en score, der ifølge JD Power er “anerkendelsesværdig”. Samlet er brugertilfredsheden den højeste analysefirmaet har målt siden 2006.

Kunderne blev udspurgt omkring forskellige aspekter af deres billeje-oplevelse med fokus på, hvor let det var at hente og aflevere bilen samt den samlede pris. Ifølge JD Power skyldes den højere kundetilfredshed en kombination af bedre kundeservice fra biludlejningsfirmaerne, men også at kunderne selv er blevet bedre til at udnytte de muligheder, der for eksempel er for at bestille online.

En fortrolighed med mulighederne for at bestille billeje via de online værktøjer er måske også forklaringen på, at årets undersøgelse viser, at unge kunder er mere tilfredse med billeje i USA end gennemsnittet.

Bestil billig billeje i USA

Rejser du til USA, er det mest praktiske som regel at afhente din lejebil direkte i lufthavnen. Der er gode forhold for billister i USA, og det er ofte nemmest at komme videre fra lufthaven i bil.

I søgemaskinen her på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i USA fra en bred vifte biludlejningsselskaber. Udover alle de større lufthavne kan du naturligvis også vælge at bestille en bil med afhentning fra en udlejningsstation inde i en by.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *