KalkunTraditionelt spiser man kalkun garneret med tranebær, kartofler og søde kartofler. Foto: Tim Sackton, CC BY-SA 2.0.

For amerikanerne er Thanksgiving en helligdag, der har omtrent samme betydning, som julen har i Danmark. På helligdagen der i USA fejres den fjerde torsdag i november, samles familien fra nær og fjern, hvilket traditionelt giver travlhed hos biludlejningsfirmaerne.

Fortrækker billeje til ferie

Mange holder ikke kun fri den 23., men benytter Thanksgiving til at holde en forlænget weekend. Biludlejningsfirmaerne i USA får derfor travlt de kommende dage, da kunder i hele landet kommer for at afhente deres lejebil. Det mest almindelig er ifølge Hertz, at leje en bil fra onsdag den 22. til søndag den 26.

USA er et stort land, så det er ikke ualmindeligt, at et familiebesøg i forbindelse med Thanksgiving inkluderer en flyrejse. Ifølge Hertz er det da også i år igen især i lufthavnene, der forventes travlhed hos biludlejningsfirmaerne. Særligt i Orlando International Airport, Los Angeles International Airport, Miami International Airport, Las Vegas International Airport og Fort Lauderdale International Airport er der booket mange lejebiler.

En undersøgelse fra American Automobile Association (AAA), det amerikanske svar på FDM, viser, at der over de sidste 9 år er sket en stigning i bilrejser i løbet af Thanksgiving på 40 procent. Igen i år forventes det at langt hovedparten af de ferierejsende vil benytte en bil, hvilket ikke er så overraskende, da infrastrukturen i USA i høj grad er baseret på bilisme.

Bestil billeje til ferien i USA hjemmefra

Uanset om du kommer til USA midt i en travl højtid eller ej, bør du booke din lejebil på forhånd. Det er din bedste chance for at få netop den type køretøj, du har behov for. Men dertil kommer, at du ved at bestille billeje i USA hjemmefra har mulighed for at sammenligne priser fra de mange forskellige udlejere i ro og mag.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde den billigste billeje i USA fra Hertz, Avis, Enterprise og alle de andre kendte udlejere. Det er nemt og meget hurtigere end at tjekke priser hos hver for sig.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *