USA's svar på Caribien, Florida Keys. Oplev det med billeje. Foto: Allie Caulfield

Den amerikanske rejsehjemmeside Budget Travel giver en række bud på fantastiske og billige køreture i USA, som giver dig mulighed for både at opleve smukke områder af USA kombineret med kulinariske oplevelser, historie og imødekommende lokal befolkninger. Her får du tre af forslagene, som er oplagte til en ferie med billeje i USA.

Florida Keys

Første bud på en fantastisk køretur med billeje i USA er et drømmescenarie for mange vintertrætte danskere.

En køretur i Florida Keys fra Key Largo over de mange småøer til Key West er ikke blot en mulighed for at køre med kalechen stået ned og vind i håret. På den 170 kilometer lange tur over 43 broer passerer du utallige interessante seværdigheder og attraktioner, så husk at tage dig tid til at holde ind undevejs.

Allerede på den første ø i kæden, Key Largo, er det svært ikke at blive hængende. Husk dit badetøj og snorkel for øen, som er den største i Florida Keys, er især kendt for John Pennekamp Coral Reef State Park, som har en af de smukkeste dele af det store koralrev, som strækker sig langs hele Florida Keys. Der er derudover mange hyggelige marinaer og restauranter i Key Largo, hvor du for eksempel kan sætte tænderne i en lækker hummer.

På din vej sydpå mod Key West passerer du flere strande med mulighed for en forfriskende dukkert. På Bahia Honda omtrent 55 kilometer før Key West finder du for eksempel en af USA bedste strande med kridhvidt sand og dejligt klart vand. En stor del af oplevelsen ved en køretur igennem Florida Keys med billeje er naturligvis de mange broer, hvor især 7 Mile Bridge skiller sig ud. Fra de mange broer har du ofte den bedste udsigt over småøernes mange overdådige ejendomme og marinaer, ligesom der er chance for at se hvaler og delfiner i vandet.

Fremme i Key West kan du eventuelt lægge vejen forbi ‘Hemingway Home and Museum’ i hjertet af Key West, hvor den berømte forfatter boede i godt ti år.

Great Lakes Seaway Trail

På denne 834 kilometer lange tur følger du Lake Erie, Niagara River, Lake Ontario og St. Lawrence River i staterne New York og Pennsylvania i det østlige USA. Undervejs passerer du udover to af USA’s store søer (Ontario og Erie) 40 statsparker og 28 historiske fyrtårne på flodbredderne, samt utallige spektakulære udsigter og landskaber.

Great Lakes Seaway Trail begynder ved grænsen til Ohio i det landlige Erie County, Pennsylvania. Herfra går turen gennem adskillige store og små byer, før du ender ved Seaway International Bridge i Massena, New York. Undervejs kan du udforske et væld af historiske og kulturelle seværdigheder, men et af køreturens højdepunkter vil for de fleste være Niagara Falls, hvor du kan se det berømte vandfald og eventuelt prøve dit held på det lokale casino.

Læs mere om rutens seværdigheder på den officielle Seaway Trail hjemmeside.

Joshua Tree National Park. Lej bil på Billeje.info

Udforsk Joshua Tree National Park med billig billeje i USA. Foto: Don Graham

Joshua tree

Det sidste forslag til en fantastisk køretur med billeje i USA, finder du i det sydvestlige hjørne af landet fra Palm springs til den kæmpestore Joshua Tree National Park.

Parken er mest besøgt fra marts til maj, hvor vilde blomster pryder landskabet og temperaturerne stadig er behagelige. Men en køretur fra Palm Springs til Joshua Tree National Park er også en oplagt mulighed i efteråret, hvor du så slipper for trængslen.

På den knap 400 kilometer lange køretur fra Palm Springs passerer du i San Gorgonio Pass nogle af USA’s største vindmølleparker, som selv for os danskere der er vant til vindmøller, er et imponerende syn med over 4.000 møller.

Gør eventuelt holdt i Desert Hot Springs, hvor de hævder at have noget af verdens reneste vand. Her finder du flere hoteller, som tilbyder spa-bade med det opvarmede mineralske vand. Det kan være en god afslappende opvarmning til Joshua Tree National Park, hvor du med billeje kan se frem til at udforske et enestående landskab. Den ørkenagtige natur er overraskende varieret og på din tur op i højderne vil du opleve hvordan landskabet og bevoksningen skifter. I dele af naturparken, som er på størrelse med Lolland, finder du en lang række korte eller længere naturstier, hvorfra du man nyde parkens karakteristiske klipper og store Joshua Trees.

Bestil billig billeje i USA

Mulighederne for spændende oplevelser er nærmest uendelige i USA, og vil du have mest muligt ud af din ferie er billig billeje i USA næsten et must. Mange steder og seværdigheder er således ofte svære at nå med offentlig transport, og desuden giver en ferie i USA med billeje dig friheden til at følge din egen rejseplan i dit helt eget tempo.

I søgemaskinen her på Billeje.info finder du nemt den billigste billeje i USA fra de mange forskellige biludlejningsfirmaer. Vi anbefaler, at du bestiller din billeje hjemmefra, eventuelt med afhentning direkte i lufthavnen, så du er sikker på at have en lejebil stående klar i USA ved ankomst.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *