Billeje i USA er billig, uanset om du bestiller en stor sportsvogn eller som her en SMart billeje.

Billig billeje i USA med Cartrawler biludlejning, søg og sammenlign priser på din lejebil fra alle billeje-selskaber i databasen.
De Forenede Stater er et vidtstrakt land, og den bedste måde at udforske landet på er ved at leje en billig bil. USA har så meget man bør se, hvilket betyder, at en lejebil er et must, for at man kan få mest ud af sin ferie.
Når man siger, Amerika har så meget man skal se, er det en underdrivelse. Fra Times Square i New York til Floridian Everglades og Mount Rushmore i Black Hills, her bliver du virkelig udsat for nogle svære valg. Hvad enten du er ude efter et spændende natteliv og masser af mennesker, eller du søger alle de natur- og menneskeskabte mirakler som landet har at tilbyde, så har USA noget lige netop for dig.
Bestil en lejet bil online hos CarTrawler, online specialister inden for billeje, og hent den i USA. Du kan bo i en by i Amerika og benytte din lejede bil til at udforske de omkringliggende attraktioner, eller lave en tur rundt i landet og køre fra en ferie destination til en anden.

Billeje i USA – Store og mindre byer i USA

Billeje.info har udlejningsfaciliteter i centrum af mange byer og i lufthavnene som f.eks. Washington DC, Florida, Chicago, New York og Los Angeles. At bestille en lejet bil online er yderst simpelt.
Washington DC er USA’s hovedstad og ligger på østkysten mellem staterne Maryland og Virginia. Man kan køre omkring i en lejet bil, besøge regeringsbygningen ved Capitol Hill, Washington monumentet og National Shrine, hvor man kan finde flere oplysninger om landets historie og dets præsidenter.
Los Angeles er kendt som “City of Angels” og er sandsynligvis en af de mest berømte, og på samme tid, berygtede byer i verden. Mange skuespillere og musikere flokkes her hvert år med håb om at blive “opdaget” i Hollywood, som er et bestemt område i byen. Los Angeles tiltrækning er enorm; mange af verdens rigeste og berømteste lever i en af dens overdådige forstæder, som f.eks. Beverly Hills. Det kunne være spændende at opleve alt dette, så hvorfor ikke benytte den lejede bil til at køre ned af Sunset Boulevard, opleve et show ved Hollywood bowl eller se på Baseball på Dodgers stadion. ?
For indkøbsnarkomaner er New York stedet at besøge. Man kan se på de udstillede varer i Marcy’s, blive fotograferet på Time Square, slentre gennem Central Park og efterfølgende gå på kunstmuseum på Metropolitan Museum of Art. Byen byder også på sportsoplevelser med New York Giants og Jets som spiller amerikansk fodbold på Giants Stadion, New York Yankees Baseball hold spiller på Bronx og Nicks spiller NBA Basketball på Manhattan. HUSK at bestille billetter i forvejen for at undgå at blive skuffet!!!!

Billeje USA – Det enorme udendørs område.

Amerika har utrolig mange natur attraktioner at tilbyderundt omkring i landet, så når du skal til at planlægge et pusterum fra byens larm, så husk at leje en bil, som vil gøre din rejse meget lettere. Her er f.eks. nogle eksempler på, hvad Amerika har at tilbyde.
Yellowstone National Park er staten Wyomings hoved attraktion og var den første nationale park i Amerika. Den besøges af 30.000 hver eneste dag ,og den rummer alt lige fra Giant Moose(amerikansk elg) samt halvdelen af verdens gejser (varme springkilder). Hvorfor ikke tage en lang vandretur blandt fossile skove og et rigt dyreliv?
Når man er i Californien, hvorfor så ikke tage din lejede bil og køre langs Big Sur. Det er en 90 mile lang dobbeltsporet landevej, som snor sig langs kysten fra Carmel til San Simeon. Beregn 4 timer til turen, da du helt sikkert undervejs vil tabe vejret ved synet af den utrolige smukke udsigt, som får dig til at holde ind på adskillige parkeringspladser langs med vejen. Sørg for ikke at køre om natten grundet vejens farlige beskaffenhed, og fordi du vil ikke være i stand til at se det skønne landskab, når det er blevet mørkt.
For at opleve sande ærefrygtindgydende udsigter, så tag din lejede bil til Grand Canyon National park, som indeholder 277 miles af Colorado floden, der har skåret sig gennem bjergkløften gennem seks millioner år. Tænk nogle af de dirrende store sten, som floden har aflejret, er halv så gamle som selve jorden!! Den sydlige del er den mest tilgængelige, hvor turisterne serviceres, og det påstås, at de flotteste panoramiske udsigter findes her i parken, hvilket den også er berømt for. Husk at tage et billede!!!

USA køretips

Når man kører i en lejet bil i USA, skal man sikre sig, at man har sit kørekort på sig. Få det lokale personale i udlejningsfirmaet til at informere dig om færdselsreglerne, de kan variere fra sted til sted. I USA kører man i højre side, og maksimumhastigheden er på 110 km/t. Der kræves, at føreren og passagererne kører med sikkerhedsbælter.

FAQ om USA billeje

Læs mere om billig billeje i USA her på Billeje.info – husk at når du lejer bil i USA gælder der ofte andre regler mht. forsikring, så uanset om du bestiller en billej lejebil i gennem Cartrawler her på Billejeinfo eller hos et andet biludlejnings firmaer, så husk at læse lejebetingelser grundigt. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores faq-ofte-stillede-sporgsmal-om-billeje om billig biludlejning

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *